Máj
Májem všechno voní kolem,
a co nerozkvetlo, ještě rozkvete -
ať víme, jak je krásně na světě.
Včelky z úlů vylétly ven,
blíž je k sobě květy zvou -
květ i včelka, jedno jsou.
Trochu sprchlo, krásnější je den,
více svítí Slunce všem -
líp je i vidět, provoněnou zem.
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)