Ibišek
Anotace: bylo mi trochu smutno..
Ibišek z ráje vyhnali
Přesadili do tvrdé země
Na severní pól, do dáli.
Trpí zimou němě.
V prudkých nárazech větru
statečně poryvu odolá.
Hlavičku natáčí k světlu,
modlí se zbytečně dokola.
Na samotu souzený,
lístečky stáčí do klubka.
Mrazem je spálen, zmražený,
vznikla z něj smutná ozdůbka.
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, la loba, jitka.svobodova
Komentáře (0)