Ovismus a ičismus
Anotace: experimentální dílo
Z ránov květenov vonělov mov do uchov,
z ránov ptactvov řvalov mov do okoch,
v polednov psov sežralov mov jídlov,
z večerov vesmírov tančilov v moch dveřov,
a jov vědělov, nyňov jarov.
Z ránič květenič svěsič hlavič umírajič,
z ránič ptactvič odlétlič do Afrič,
v polednič psič chytalič v políchič,
z večerič vesmírič vypnulič kamnič,
a jič vědělič, že nynič podzimič.
Přečteno 521x
Tipy 9
Poslední tipující: Fanosh, Radek.oslov.Šafárik, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Findë
Komentáře (3)
Komentujících (3)