O odpočinku
O odpočinku
Pod tenhle strom si velmi rád
dovolím občas usedat.
Tady se cítím v pořádku.
Snad unavený, zemdlelý,
leč svaly jako z oceli
sílu mou vnesly do řádků,
ze kterých, až se nachýlí
zlatý čas všeho obilí,
vrátí se moje dřina zpět.
Tak chvíli mohu lenivět…
Přečteno 577x
Tipy 8
Poslední tipující: TetaKazi, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)