Dobré ráno :-)
Anotace: Jen tak, pro lepší den :-)
Hezké ráno,
milá maminko.
Hezké ráno,
luční květinko.
Hezké ráno,
motýlům, kolem mne.
Křídly máchají,
jakoby vzdmýchávaly mé naděje.
Dobré ráno,
Vám všem, pokud nejste pouhý sen.
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: EM EM, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)