Přišlo léto
Anotace: Báseň a radosti z léta
Sluneční paprsky kolem se honí,
bohudík přišla už vedra.
Na grilu od vedle klobásky voní,
pomalu nandám si slamák od Pedra.
Vyrážím z kopečka,
kam jinam než dolů.
Skoro jak ovečka,
pryč od stáda volů.
Cestou si v kebuli promítám den,
spíš několik posledních dnů.
Jasně vím, že to co chci jen,
je potkat tam dívku svých snů.
Avšak nevěřím tomu, že se to stane,
že zrovna najdu ji tam.
Proto odpust mi vážený pane,
mé sny jsou rázem ty tam.
Přečteno 498x
Tipy 3
Poslední tipující: terezkys, CULIKATÁ, Jiná
Komentáře (0)