Anotace: Popis mého "fantasy" místa. :) Doufám že se vám bude líbit
fantaSy se s prosim :) hele...na 14tiletýho kluka to není vůbec zlé...nevím kolik kluků v dnešní době ve 14ti píše..dávej si pozor na rytmus, a nesnaž se strkat tam rým za každou cenu, vyhni se zdrobnělinám .."zajíček, ptáčátko.." trénuj slovní zásobu..hodně čti a zajímavá slova si ukládej do paměti..mohou se ti hodit ;)...hlavu vzhůru! Piš dál :)
17.06.2011 22:25:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..