Třešně
Zakryty listy
- dozrávají
barví se pomalu
v rubíny.
Stromy jsou jimi
obsypány
-hejna špačků
a kosů skupiny-
jen zatleskat
- vyplašit -
a jsou tvé.
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Lota, staranna, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)