Anotace: ...když odmyslím si popálenou kůži a nekonečné lány sena k hrabání, léto je...k pomilování... :o)
Krásná letní,leč tento rok slunce trucuje,ale aspoń Tvá báseň zahřála.Díky.
28.07.2011 22:34:00 | Danger
vrátila se zvězda z jihu
jak oslnivý září blesk
sejme smutek, strastí tíhu
veršů rozmanivý lesk
vrátila se z jihu hvězda
kde léto chladí rybník Svět
dotykem, ač se to nezdá,
prý dokáže i znehybnět
hvězda z jihu vrátila se
v čase borůvek a malin
stálice na zdejší trase
…co na to náš adrenalin?
:o)
Jiří
28.06.2011 17:36:00 | j.c.
Krásne léto co čas od času se drobně změní, v tvém podání se slunné stále, plné polibků a krásných snění ... Děkuji
24.06.2011 12:03:00 | kasparoza
Léto v Tvém podání krásně voní, cítím seno, horký dotek slunce a všude kolem samé mlsky:))
21.06.2011 08:21:00 | CULIKATÁ
miluju tu vůni léta
je krásná,zralá
jak poklady tohoto světa
voňavá senem,vášní
šťavnatostí
oblá tvarem jižních strání
jahoda k ochutnání
žena k pomilování...
sluncem líbaná
píseň zpívaná pro potěchu
višní dechu..
21.06.2011 07:59:00 | Mbonita