Král všech psů
Já chtěl být králem všech psů
mít smečku, přes celý dvůr
Ve znaku kostí fůr,
na blechy mít úl....
Zejména za svítání
bych si vždycky vyl.
Mít všechny fenky z regionu
byl můj dávnej cíl....
Ten sen se dobrým zdá,
vždyť jsem to přece já !
Kdo vládne mršinám,
chcípám a jsem sám....
Přečteno 733x
Tipy 6
Poslední tipující: hybridka22, PIPSQUEAK, ilona, Donne, E.T.Jane
Komentáře (2)
Komentujících (2)