Jarní odpočinek
Anotace: na zahradě (koukám, že jsem to sem nestihla dřív dát, a už tu máme léto :-D... asi jsem hodně dlouho tiše odpočívala...)
Kožich pole
zavoněl budoucností
chlebové kůrky
Zlatý déšť předal
své žezlo šeříkům
Postupně odkvetly
i třešeň, višeň, hyacinty,
aby předaly krásu
pomněnkám, narcisům, chrpám
Je čas vzít požehnané matce
plody,
aby láska proklíčila
dalším domovem
Rybka rozezpívala svou radost
z jara
do ploutvičkových her s vodou
a já jako královna ticha
uprostřed té nádhery
odpočívám
všemi písmenky života
Přečteno 443x
Tipy 30
Poslední tipující: Žqáry, labuť, NikitaNikaT., jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ZILA78, Mbonita, ECHO PARAZIT, Zasr. romantik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)