Fakt dobrá.Byla jsem v marketě a měli okurky za čtyři devadesát nabrala jsem jich kolem dvaceti a každej na mě koukal jak na blázna,nikdo je nekupoval a jen si šuškali,něcé o pos...í,nechápu,cha,cha,cha.
28.06.2011 09:23:00 | EM EM
Ecoli je jen uměle vytvořená fraška z médíí,jo já vím že ta nemoc existuje,ale ve velmi nízké míře,jo a lidi umírají i na chřipku,ale to ve zprávách neřeknou!!!
26.06.2011 14:22:00 | ECHO PARAZIT
Je mi to divné, jak může něco takovéhleho vzniknout... proč. za jakým účelem... bohatství, nebo válka?
26.06.2011 11:36:00 | NikitaNikaT.