Poupě
Dala jsem poupě do vázy
a hlídala je celou noc
aby mi neusnulo vestoje
a poupě změnilo se zrána v růži
a zavonělo pokojem
A první zvadlý plátek hodila jsem z okna
a doufala, že bude tančit s motýli
však jen se s větrem polaskal
a unaveně padl k zemi po chvíli
I druhý lístek stejně uboze se snesl k zemi
a zůstal ležet na hlíně
a navždy ztracený a hluchý, němý
marně toužící po květině.
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: nejsembásník, NikitaNikaT., Doradan, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)