Nukleární krajina
Anotace: ...když moc sleduji dokumenty
Opice
kráčející v zástupech
se zbarněmi v rukou
vždy ve střehu
Dnes každá tvář
má výraz nepřítele
v nukleární krajině
kde kytky voní po benzínu
Kup si za dolar duši
za dva lepší tělo
Možná končí svět
a možná by stačilo
jen otevřít oči
Přečteno 375x
Tipy 10
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Doradan, NikitaNikaT., whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)