Leto
Anotace: Leto a jeseň sú tie najkrajšie obdobia:D
Leto
Odišla už jar a je tu leto
veselé piesne spievajme preto!
Odišla už jar a stromi odkvitli
a vlčie maky hlávky sklonili.
Svet sa zaodel do tmevej zelene
a skoro prichádza každé brieždenie.
Na lúkach počuť bzukot včiel
ako do úľov prinášajú peľ.
A v lese,pod oblohou z lístia
je chladno,myšlienka je hmlistá.
Vetrík si spieva podivnú pieseň
je leto : a ďaleko je jeseň.
Přečteno 436x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, Zasr. romantik, CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)