není nad záhady ;-)Krásně jsi to napsala ST
15.07.2011 15:39:00 | xoxoxo
To hloubavá;
jen mě nepřechval - já jsem pěkná dutá hlava,
jen momentálně ču Dänikena, tak to se mnou mává :))
15.07.2011 10:47:00 | šuměnka
Úžasné! Nádherné! Skvělé§
Teda ty máš záběr, hloubku a šíři vědění! Smekám.
15.07.2011 10:44:00 | hloubavá
jsou divná místa pod hladinou
tam jiní lidé mají svět
chladné dny bez slunce plynou
však něco lze jim závidět
v tom bezvětří stálého klidu
pohyb, co sotva vrhá stín
pověst, zdobící Atlantidu
po sestupu do hlubin
i oni svoji mají víru,
s touhou vznést se zápolí
tak co rakety do vesmíru
ční šestiboké hranoly
***
J.
15.07.2011 08:09:00 | j.c.