Květy máty
Obětovat létu
misku malin a květy máty
a prchat před vlastním tichem
a milovat vše
a nic
a světlo...
V zmateném korytě
dračí břicho, dračí hřbet,
a ve výkřiku zkrouceného buku
poslední litera
anebo piktogram
a světlo...
Tvrdím,
že léto je
díky tmě.
Tmě, která nám objevuje
hvězdy...
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)