Pozdrav moři
Anotace: ...to šumění je krásně romantický ...
Upřeným pohledem do tajuplných světů
Popíjíme štěstí z láskou opředených květů
Mlčíme slova nejvroucnější
A nasloucháme hudbě ticha
přírody zdejší
Té skladatelce nejněžnější ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)