Západ slunce
Anotace: na „našem“ oblíbeném místě v Chorvatsku
.
Oplývám letním klidem a pohodou,
když žhavá koule putuje oblohou.
Večer co večer pozorovat,
kudy slunce chodí lehat.
Tu dobu hlídám, střežím,
jak pokládá se do oranžových peřin.
Uklízím šnorchly, plovák, pádla..
a pozoruji,
jak loží se do vodního prostěradla.
Tu cestu plechovým čtyřkolem
mohu raději vynechat.
To bych ale neviděla
třeba to slunce jak chodí spát..
.
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: Houda, robbiP, hatlapatla, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)