Čumím před sebe a ten protivný zvuk ne a ne přestat. Taky bych měl pracovat a myšlenkama sem uplně někde jinde a skoro nic sem zatím neudělal. A moc se mě to líblo jak je to od tebe napsané.
Teď ovšem.. jdu pracovat! Nebo se o to aspoň pokusit :)
21.07.2011 13:04:00 | Fanosh
To mně ťukaly a bubnovaly kapky včera... na okno aj parapet, na větve stromů, do jejich listů... morseovu abecedu...
21.07.2011 11:35:00 | NikitaNikaT.