Tobě zbydou jen slzy
...........poznáš to brzy
............mají tě v moci
.............démoni noci
Teď sama čelíš bouři
.........v prachu a kouři
..........bolí tak tiše
............zjizvená duše
Boha o nic nepros
...........amores peros
.............zrada je jed
...............rozšláplý květ
05.12.2012 18:03:21 | Joe Vai
Květ tiše skládám, potají
konejším ho v dlani,
i slzy jednou roztají
a to moudré psaní
v lístkách jemně ukryté,
vpité do okvětí,
zůstane mi vyšité,
nikam neodletí.
Zůstane mi vyšité
na mé malé dlani,
tam, kde kvítí rozvité
před žalem ho chrání.
05.12.2012 23:52:30 | Sýkorka07
V Tvé básni znějí smíšené pocity, chvíli pozitivní chvíli negativní, ale je to krásně sepsané :-).
Zasloužený ST.
S úctou
Azazen
24.07.2011 09:26:00 | Azazen