Pohledy
Anotace: takový mišmaš z dovolené na kolech
Slovenské hory a útlé doliny
borovička nad dubovým stolem
šarišské pivo a z písku piliny
rozemleté pod mlýnským kolem
na Hutoch, v Magure, na Velkej Rači
válet se v oblacích na střeše Kysuce
mlhy v údolí okem perspektivy ptačí
záhyby říčky v bezedné skalní proluce
širé vodní pláně spanilé Oravy
bublavá vřídla zpod Chočských obrů
v Beskydech kontrastu krajina Ostravy
jak nevinné lesní víly v zajetí zlobrů
všude může být ráj
stačí otevřít oči…
Přečteno 420x
Tipy 17
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Mbonita, hašlerka, labuť, carodejka, šuměnka, ZILA78, Zasr. romantik
Komentáře (5)
Komentujících (5)