Les šumí, krásná to příroda,
klíště saje, za krkem, pohoda:-)
01.08.2011 13:00:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Sedím v práci a pod okny mám dálnici, ale když jsem si řečetl tvoje dílko a usrkl černé kávy i přes zavřené oči vnímám les v dálce, slyším ptáky jak zpívají v korunách stromů, díky a ten krásný únos :-)))
01.08.2011 12:22:00 | kasparoza