Plyn

Plyn

Anotace: jednou napsáno pro školní časopis, mimochodem, vyhrál 1. místo :-):-):-)

Plyn- rozumný,
plyn- vznětlivý.
Plyn tichý a výbušný, tak jako člověk.

Plyn- ohřeje ti jídlo,
plyn- zmaří tvé dílo.
Kéž, by plyn znal už první pračlověk.

V jedné písničce se zpívá- plyn už syčí z trouby ven,
však plyn není jediný,z čeho může být člověk otráven.

Různé věci otravují život,
plyn, náramná věc je.
Plyn, umí světlo rožnout a zahřeje.
Plyn, pro mnohé naděje, že budeme svítit,
hřát se, jezdit, jíst..
Plyn, náramná věc je i zákeřná!
Autor M3rryMarta Valenová, 07.08.2011
Přečteno 237x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí