Anotace: Tato báseň není moc dlouhá je to spíš pár veršů , napadla když jsem zrovna na farmeramě skízel oves.
Vítej Nový paprsku v novém světě s tvými novými básněmi :D Já hraju Slovní fotbal a Farmerama je hned vedle, tak trošku vím oč jde. Originální napsat na ni báseň :)
07.08.2011 16:11:00 | E.T.Jane