Poslední léto
Zachyť ten paprsek sluneční,
-poslední paprsek, co zlatí lány,
končí tvé vycházky,
-kdy zlato na poli hojí tvé rány.
Skončí už doba
-doteků ječmene,
skončí ti doba
těch polních cest,
na kterých sedáváš a koukáš v dáli,
v noci pak do krajin
-i na nebe z hvězd.
Přečteno 397x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabriela Green, V.N.Losinský, Anye, whiolet, nejsembásník, E.T.Jane, CULIKATÁ, hloubavá, ECHO PARAZIT
Komentáře (6)
Komentujících (6)