Anotace: ekologická modlitba
Kéž by se to podařilo, píšeš o tom tak věruhodně, že si tu krajinu člověk úplně předsatvuje před očima!
10.08.2011 22:31:00 | Kubino 2
Povedená, jezdila jsem do těch míst k tetě jako dítě a spíš smutek ve mě tehdy krajina zanechala...
10.08.2011 15:49:00 | labuť
Bydlím docela blízko, a občas nevím co si o tom myslet, na zahrádce mám heřmánek a tak tak pošlu po vlaštovkách, ještě než odletí, semínek pár...hezká modlitba...
10.08.2011 13:20:00 | oběžnice