Když vločky padají
Anotace: O sněhových vločkách :-)
Čerstvý sníh a zářivé nebe,
ledový vzduch na ruce zebe,
sněhové vločky se snášejí,
na lících náhle Ti mizejí.
V kapičkách pak pomalu kanou,
loučí se - tiše nashledanou.
Přečteno 611x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)