Masarykova chata
Anotace: Věnováno chatě na pomezí Moravy a Slovenska nedaleko Bumbálky.
Sbírka:
Beskydy
V hřebeni ztemnělém ukryty pohledům
mlčky zní květy a vlků zní vytí.
U dveří dřevěných okýnko k sousedům
tiše tu nad lesy do noci svítí.
Turisté kráčejí od sestry Bumbálky.
Kroky své přivedou a zase odchází.
Někteří posedí, pohlédnou do dálky,
kde nová zákoutí pomalu nachází.
Turisté z večera odejdou k domovům.
Utichnou kroky a zavře se kvítí.
Jenom to okýnko, okýnko k sousedům
zase dál nad lesy do noci svítí.
Přečteno 420x
Tipy 8
Poslední tipující: s.e.n, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)