Poselství běžce
Nebem jdou stopy kočičího dechu
putují daleko tence
ztrácí se v bosých cestách
do vysokých skal
Až zmlknou prsty na rukou,
zrychlí se kroky běžce
Zmizí jak pírko nesené větrem
a možná ještě dál
Pod kopcem čeká tulákova Gabréta
večerním tancem zrudlá
Oblohou kroužil černý pták,
aby jej běžec následoval..
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Koza, ECHO PARAZIT, tato22
Komentáře (0)