Samota Bohů
Když někdy bohové putují mlhou,
neviděni okem padajících hvězd
neslyšeni uchem nekonečných cest,
samotou svou jsou
Ne moc uhranutou, protože je hluchá
jak moucha utopená v čaji
ranního hádání o jinotaji
či letního deště snacha
Ráda by spatřila zvony kostelních věží
ztratil je čas v zemi pastevců
kroky cestomilných mudrců
s oři bez otěží
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Sýkorka07, CRASH, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)