Jediná...
Nad sklenkou Tokaje
dívám se do kraje.
V mém srdci přihrádka
ten kraj jak zahrádka
v slunci tak vypadá.
Myšlenka spásná mě právě teď napadá.
Uchopit tenhle kraj
v duši mé nečisté.
Proletět krajinou
poznat tak jedinou
čistotu života.
Polem i vinicí
loukou tak vonící
skálou i hlubinou.
Nešel bych za jinou.
Morava láska má
láska má jediná...
Přečteno 504x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Jiří I.Zahradník, Maryje..., James Libustka, strawbery, CULIKATÁ, Mbonita, jitka.svobodova, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)