Travný
Anotace: O jednom téměř zapomenutém zalesněném vrcholku, který bývá neprávem opomíjen.
Sbírka:
Beskydy
Odkvetl podzim, sněhy se blíží,
zima tu bude za několik dní.
Od Morávky až k Bílému Kříži
v korunách stromů zpěv meluzín zní.
Zima pak rozloží závoj svůj nad hory
údolí zakryje bělostný šat.
Vlci a medvědi schoulí se do nory
spánek, ten přemůže zimu i chlad.
Mechům a kořenům pod bílou peřinou
něžný sen o jaru bude se zdát.
u první sněženky chmury se rozplynou.
Vyraší pupeny, sníh bude tát.
Přečteno 402x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, jitka.svobodova, chicacheca, CULIKATÁ, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)