Mlhy
Mlhy jdou dušemi
stejně jak horami
chvíli sem, potom tam
někdy k hloubkám
někdy k výšinám
někdy se roztrhnou
o ostré skály
jindy jakoby lhaly
Někdy se zastaví
příběhy vypráví
a pak se rozplynou
modrou krajinou
v jednu jedinou...
Přečteno 490x
Tipy 15
Poslední tipující: jitka.svobodova, ECHO PARAZIT, Donne, CULIKATÁ, James Libustka, Koza
Komentáře (2)
Komentujících (2)