Znamení

Znamení

Anotace: ...

Znala řeč jabloní
víla bez vrásek
každý oblázek
před ní se sklání

Prastará jak Matka Země
moudrá ale ne stařena
vlay jak cesta zasněžená
tančila pro mě

Dala mi znamení
o synu s očima beránka
nebesy voněla pohanka
nad níž se vítr sklání

Jablka bez chuti zesládla
a zavoněla medem
tajícím ledem
duše omládla
Autor Káňátko, 03.09.2011
Přečteno 443x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel