Podzimní svádění
Anotace: k mé podzimní kolekci
Vplétá ti barvy do vlasů
a zdobí plody jeřabin,
když k tanci v listoví tě svádí.
Medovým sluncem tě obléká
a žárlí,
že ti tváře hladí pápěří - léto babí.
Přečteno 478x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, Marsinka, tato22, labuť, Elisha, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)