Koncert
Anotace: jen tak lehnout do trávy a vnímat krásu přírody...
Schoulená v trávě
začal tu koncert...
koncert cvrčku
právě.
Melodie hrají...
a mé srdíčko
v té chvíly mají.
V trávě schoulená
ach...
to je chvíle
dojemná.
Čas se tu zastavil...
ale mě,
v dobrou naladu
naladil.
Komentáře (1)
Komentujících (1)