Pochmurný ráno
V úpatí hor
Plyne ….
Ve skalách
Ptáci štěbetají
Mlha nad ránem
Se line…..
Oslík zvedl hlavu
A zase jí sklonil
K zpola okousanému
Bodláčí….
V dáli vranka krákorá
Za oknem mamka povzdechne…
„ Co bude , ty můj vousáči ? “
….a začal nový den !