Travinofik
Anotace: Na chalupě se dá dělat věcí. Třeba něco opravdu netradičního, jako je sekání trávy :)
.
Slupnu kousek kabanosu
pak naklepu tu starou kosu
Dnešní technika
mi nic moc neříká
Táááhlééé tahy kosou
Můžu pak nohou bosou
ve větrných tóninách
poskakovat v travinách
Jsem na to sama,
manžel už na pivo zdrh.
Křovinořez ani nevyndal
a já musím vzít srp..
Té trávy letos je!
Dvorek skoro „ala Anglie“
A než dojde ke setmění
dám si deku na ležení
Aspoň na chvíli
než načerpám síly
k hubení slimáků
a trhání bodláků
.
Přečteno 309x
Tipy 22
Poslední tipující: jondys, hloubavá, jitka.svobodova, Niky88, Psavec, hatlapatla, la loba, Stoneman, hašlerka, vodnař, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)