Nezničme ji!!!
Anotace: Je mi z toho trochu smutno....
Každý den bychom měli děkovat bohu
za to jakou krásu stvořil.
A každý den bychom měli nadávat sami sobě
co s krajinou jsme provedli!
Dnešní den v přírodě
se strachem, že za pár let
budeme čumět do betonových zdí
a stromy vídat na obrázcích v zašlých katalozích.
Zpátky na stromy!!!
Ráno splývat s mechem.
Odpoledne zpívat s ptáky.
A večer nechat se kolébat větrem a jeho písněmi.
Je mi z toho trochu smutno....
Přečteno 366x
Tipy 8
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Stoneman, Donne, Skalsky Pavel, Veru
Komentáře (4)
Komentujících (4)