Anotace: Příroda mě od dětství očarovávala a ten přetlak v duši mě nutil vše pojmenovávat. To mě přivedlo k poezii.
Jechovec je opravdu rezervace bledulí za Starou Říší. Znáte i Kladinu, Dálnici? Díky za komentář.
15.09.2011 22:11:00 | Magdalena Křenková
Děkuji moc a přeji Vám i všem ostatním krásný podzim s vůní rudých jeřábů.
13.09.2011 12:22:00 | Magdalena Křenková
Vnímáš přírodu celou svou duší... a "zmuchlané slunce" je podařený obrat.
13.09.2011 08:56:00 | labuť