MĚSÍČNÍ SVIT
Jako ve dne,
i když v noci
září světlo,
důkaz moci.
V tichém svitu
a kouzelné kráse,
počítám hvězdy
a divím se zase.
Cvrkot na noc dobrou
skončil sen.
A světlo svítí,
i když není den.
Přečteno 446x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, jondys, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)