Slova jako kapky deště
volají do krajiny
já vidím stíny
struny podzimu
já volám ještě
najdu tu proměnu
potom stromy hovoří
jsou jako lidi bez tváří?
krásné slunce
vzdává šance
když v nás čaruje
potom se vzdaluje
léto co vchází do podzimu
ze stínu
co naladí ty...
rozladěné struny