Na samotě u lesa
v lůně přírody
s Tebou být
užívat půvabu Tvých
v lesklém slunci
podzimu těch teplých dní
jež jsou nám dány v zákoutí
něžné romantické přírody
v objetí podzimního babího léta
sladkých polibků
něžných večerů
pod noční oblohou
plné hvězd
ve Tvém objetí
pluj noci pluj
krásný to podzime stůj
nech nás spolu chvíli
déle být....