Každá lampa rána do noci je
Z nebe padá bílé listí
dvůr ukrytý do závěje
za vločkou vločka sjíždí
každá lampa rána do noci je
to všechno všechno tolik znám
postříkané ploty pěnou zimy
choulí se tiše k zahradám
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., M3rryMarta Valenová
Komentáře (3)
Komentujících (2)