Babí léto
Anotace: ...pavučina v koruně stromu vpletená přitáhla mne...a já se svěřila...
Po vláknech pavučiny poznání
konečně k tobě přicházím
a těším se
na povídání...
Svěřím ti osud do dlaní,
tak větvoví mne pohladí,
jak jedna bytost budem vnímat
své dýchání...
Sdělíš mi dávná tajemství
a já dobře vím, už teď smím
je předávat dál
lidským bytím...
Jak babí léta do kraje
pošleme zprávu, jemná je
a letí přímo k tomu,
kdo si chytí...
Přečteno 805x
Tipy 25
Poslední tipující: oběžnice, labuť, hašlerka, Veru, jedam, Štěpina G, CULIKATÁ, isisleo, Květka Š., WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)