Podzimození
Anotace: tohle mi moc nejde :(
Podzimození
V truhlíku za oknem usychá léto
pánové už necourají ranní mlhou
pod tlusté roláky zmizela ňadra
nedorostlých dívek není se na co
koukat
vymizela radost pozdních odpolední
na Parukářce se v dešti prohánějí psi
tráva po milencích už dávno stojí
a oni nemají kde léhat
hospody praskají ve švech a vši mezi
prsty bezdomovců co smrdí v linkách
tramvají na cestě odnikud nikam
okna se rosí a oči mlží dovolená je
vyčerpaná a teplo je jen na fotkách
z Chorvatska ze kterých se šklebí
nesplněné předsevzetí tučných diet
společně mrzneme na zastávkách
před ranní prací a už ani pořádně
nevíme jaké to bylo když nám nešla
pára od huby………….
Komentáře (0)