Podzimní
Poslední pozdrav létu
po větru posílám,
poslední kytici květů
dnes do vázy si dám.
Kolem cest jeřabiny
a šípky u trati..
nic není bez příčiny,
léto se nevrátí...
Barevné podzimní malování
krajinu do snů obléká.
Víš, podzim bývá dobou zrání.
Přírodních plodů - i člověka.
Přečteno 581x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiparo, Pevya, Antares, Donne, labuť, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)