Náramek z dešťových perel
Spletený slzami Tvých řas
jak kapka za kapkou
navléká na rozcuchaný vlas
náramek z dešťových perel
a každá perla zašumí větrem
zmateným z nezného hlasu
ztratil se v dálkách za mořem
vůněmi podzimních soumraků
Náramek z dešťových perel
jak vzpomínka na dům u jezera
nejistá existence zaprášených skel,
jež čeká na přítomný hlas..
A kdo si ho navlékne,
stane se bílou září luny,
tisíckrát vydechne,
aby s ním jednou promluvil...
Přečteno 624x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, J's ..
Komentáře (0)