Pojď se mnou…pryč

Pojď se mnou…pryč

Anotace: Už město nesnesu.. chtěla bych do lesů..

.

Nechci jít sama,
podej mi svou ruku
Co nejdřív pojď se mnou
vyhnout se hluku

Budeme pěšáky
touhu po lese mající
Vezmeme foťáky
za přírodou mířící

Pátrej a sleduj mě,
buď můj detektiv
Hraj si s mými nápady
a zaměř si objektiv

Nechce se mi domů..
čekám na tvou spoušť.
Jen v kůře stromu
a lesních ozvěnách
pro tebe jsem oděná.
Ráda bych snímek,
víš, že jsem snílek..

V lesním domově
jsem nějak víc naživu
Připoj se ke mně
jak aparát k stativu

Dej mým dlaním důvěru,
obejmeme spolu kmen
nespoutaný javor klen.
Společně pak oba v záběru..
- můj malý sen..

..přírodou udobřen
Autor E.T.Jane, 10.10.2011
Přečteno 466x
Tipy 39
Poslední tipující: kasparoza, hatlapatla, Eliss94, Maryje..., Jiparo, Juan Francesco de Faro, vodnař, Donne, James Libustka, poustevník Jirka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

myslíš spouští na chvilku zastavit sen? zachytit tu krásu? to štěstí? jak v konzervě pro horší časy mít plnou náruč lesní krásy ...

17.10.2011 16:55:00 | kasparoza

líbí

Ty o přírodě mám rád,
taky se snažím o ní psát,
je nádherná a svěží,
popsat ji, jde jen stěží
ST

11.10.2011 08:02:00 | Kars

líbí

=eSaTé=

10.10.2011 11:00:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel